Veshje per vajza, mosha 3 - 12 vjec

  
Veshjet per vajza nga mosha 3-12 vjec, jane nje pjese e konsiderueshme te artikujve ne dyqanin tone. Vazhdimisht perpiqemi qe artikujt qe ofrojme jane prodhime cilesore te firmave me te njohura te veshjeve per femije
 
Tek dyqani yne ju mund te gjeni modelet e fundit te fustaneve, xhaketave, xhupave, palltove, pulovrave, pantallonave, kompleteve, etj.
 
Origjina e produkteve te permundura me lart eshte italiane, nga firma si Petit, Pierre Cardin, Coconudina, Miri&Merry, Pink Love, Mosca Cieca, Montefiore, Scarabochi, etj.
 
Keto produkte jane stiluar me nje finese dhe shije prej agjencive me te njohura te modes si Coconudina, Perre Cardin, etj.
 
Pervec artikujve te ekspozuar ne kete faqe, ju kujtojme qe ne disponojme edhe ngjyra dhe modele te tjera qe gjenden ne dyqanet tona.

 1     2


2011 -  All rights reserved  -  Powered by OneClickWeb.Info
Adresa:  Rr. Elbasanit, prane Hotel "Monarc", Tirane, Albania.   Mob: +355 66 2051111   e-mail:
info@pinkandblue-al.com