Komplete krevati per femije

  
Artikujt ne kete faqe, perfaqsohen vetem nga produkte te firmave italiane. Aksesoret qe perdoren per krevatet e bebeve jane te firmave Caleffi, Ellepi, Pali, Giordani, etj.
 
Keto komplete qe ke kemi trajtuar jane produkte cilesore pambuku dhe jane mjaft komode per femijet e porsalindur.
 
Kompletet e krevatit mund t'i gjeni set te perbere nga jorgani + fashat + komplete carcafi, ose mund t'i gjeni dhe te ndara nje nga nje.
 
Ne disponojme komplete carcafesh per krevate femijesh dhe komplete carcafesh per karroce. Gjithashtu kemi dhe komplete carcafesh fanellate. Dysheket e krevatit te trajtuar nga ne jane antialergjike.
 
Pervec ketyre artikujve te ekspozuar ne kete faqe, disponojme artikuj te tjere, si jastiket e krevatit dhe te karrocave, jastike me personazhe, batanije me personazhe, govata per larjen e bebeve etj.

 


2011 -  All rights reserved
Adresa:  Rr. Elbasanit, prane Hotel "Monarc", Tirane, Albania.   Mob: +355 66 2051111   e-mail:
info@pinkandblue-al.com