Karroca & Segioline per femije

  
Asgje tjeter me te rendesishme per dy prinder s'ka se ardhja ne jete e nje femije. Kjo na ben qe ne trajtimin e artikujve per femijet e porsalindur t'ju sjellim prane jush produktet me te mira Europiane.
 
Karrocat qe ne trajtojme jane te produkte te firmave si per shembull Peg Perego, Chicco, Giordani, CAM, Brevi, Baby Confort, Quinny, etj. Keto produkte i trajtojme si komplete tris, normale dhe verore.
 
Tek ne mund te gjeni karroca verore, karroca per binjake, segiolino per makine, tavoline ushqimi per bebe, komplet per larjen e bebes, kosha ku luajne bebet, relax per bebe, etj.
 
Keto artikuj mund t'i gjeni ne shume lloje dhe ngjyra te larmishme dhe te prodhuara nga firma te ndryshme. Te gjithe artikujt e trajtuar nga ne jane produkte sipas standarteve te KE.
 
Duke patur parasysh qe karrocat si produkt perdoret per nje kohe te gjate per femijen tuaj (0-3 vjec), perzgjedhja e ketyre artikujve eshte bere me kujdes qe te garantohet cilesia per nje kohe te gjate.

 


2011 -  All rights reserved  -  Powered by OneClickWeb.Info
Adresa:  Rr. Elbasanit, prane Hotel "Monarc", Tirane, Albania.   Mob: +355 66 2051111   e-mail:
info@pinkandblue-al.com