Veshje per djem, mosha 3 - 12 vjec

  
Veshjet per djem nga mosha 3-12 vjec, jane nje pjese e konsiderueshme te artikujve ne dyqanin tone. Vazhdimisht perpiqemi qe artikujt qe ofrojme jane prodhime cilesore te firmave me te njohura te veshjeve per femije
 
Tek dyqani yne ju mund te gjeni xhupa, xhakavento, xhaketa, bluza pambuku, pulovra dhe komplete bluze-tutta, etj., te pershtatshme per stinet e ftohta.
 
Origjina e produkteve te permundura me lart eshte nga firma si Pierre Cardin, Pettit, Gianmarco Venturi, Doddipetto, Montefiore, Cartoon Network, Tony Corato, Marvel, Scarabochi, Yonk46, etj.
 
Keto produkte jane stiluar me nje finese dhe shije prej firmave italiana me te njohura ne fushen e trajtimit te veshjeve per femije. Ju kujtojme qe te gjithe artikujt qe ne disponojme jane te kontrolluara nga Komuniteti Europian.
 
Pervec artikujve te ekspozuar ne kete faqe, tek ne ju mund te gjeni dhe artikuj te tjere te cdo stine, si per shembull, golfe, pantallona, xhaketa, komplete pambuku, kanatiere, te mbathura, corape, geta, etj.

1     2


2011 -  All rights reserved  -  Powered by OneClickWeb.Info
Adresa:  Rr. Elbasanit, prane Hotel "Monarc", Tirane, Albania.   Mob: +355 66 2051111   e-mail:
info@pinkandblue-al.com